26 Februari 2009

Sekitar pelancaran BUATMU WANITA

Berikut sebahagian gambar sekitar majlis pelancaran buku BUATMU WANITA pada 22hb Februari.


Selamat datang!!

Buku yang bakal dilancarkan ini bakal menjadi hadiah cabutan bertuah.

Kek perasmian.

Ketibaan VIP, Dato' Dr Noorul Ainur Mohd Nor.

Puan Pengerusi Majlis memberikan ucapan aluan.

Bacaan doa, moga majlis dan ilmu yang bakal dikongsi mendapat barakah drpd-Nya.

Pengurus Besar Buku Prima, Kak Sharah Ibrahim berikan ucapan.

Antara tetamu yang hadir.

Tak ramai sangat tapi majlis tetap meriah.

Ucapan penulis BUATMU WANITA.

Ucapan perasmian.

Bergurau tapi penuh makna.

Acara potong kek perasmian. (Saya kat tepi....)

Haaa... serah buku pertama kepada Dato' tanda pelancaran.

Kak Sharah serahkan cenderamata.

Banyak buku-buku untuk dibaca tu.

Kita tengok, sape yang kena!!

Antara pemenang cabutan bertuah.

Lelaki pun boleh baca buku ni.

Terima kasih Kak Su!

Syoknya dapat buku...

Alhamdulillah, 25 buku percuma atas tajaan YB Haniza Talha.

Rakan sepengajian di UM pun dapat buku percuma.

Dari kiri- Saya, Dato' Dr Noorul Ainur, Kak Sharah dan Kak Nuri - orang yang bertanggungjawab memperkenalkan saya kepada khalayak menerusi Resipi Hidup.
Berbual sekejap.

Alhamdulillah! Inilah hasil kerja tanpa kenal erti putus asa.

Bersama Dato' Dr Noorul Ainur.
Rakan-rakan sepengajian di UM turut hadir memeriahkan majlis, terima kasih!!

Bergambar kenangan, bukan senang nak jumpa sesekali.
Sumber inspirasi dan penguat semangat!!

Gambar oleh Mufaha Photo. Terima kasih!

5 ulasan:

Bawang Goreng berkata...

Salam...

Aisey man... Jelesnya tengok yang dapat lucky draw tu...

Baru tahu Pn Suzana produk UM.. Saya di UM tahun 1991-93, RPKJ batch ke 10, penghuni asrama 2. Entah-entah kita ni pernah berselisih bahu, tak?

Lianna Umar berkata...

Salam..

Kak Suahiza sy berminat untk dapatkan buku Buatmu Wanita,adakah buku tersebut masih di edarkan,Jika ye sy akan bank in kan jumlah bayaran tersebut selepas mendapat pengesahan dr kakak.

T.Kasih.

Suzana Ghazali berkata...

Salam Lianna, buku tu masihn ada. Ikut ja arahan cam kat blog, nnt buku akn diposkan kod anda. Terima kasih ats sokongan :)

Lianna Umar berkata...

ok kak,tp lianna akn bank in melalui mybank2u.com blh kn?

Jasmin berkata...

HARUS untuk saya miliki buku ini...
Bagaimanakah..??

Kak Su.. nak beli tp cane nak leh dpt sign kak su??